Utviklingsingeniør

Vi er en liten organisasjon, og utviklingsingeniørens arbeidsoppgaver vil derfor spenne vidt. Hovedvekta vil være på diverse prosjektarbeid, innenfor produktutvikling, produktinformasjon, produksjonsprosess og kvalitetsledelse. I tillegg vil utviklingsingeniøren støtte daglig leder og salgssjef, både ift. driftsoppfølging, salgsstøtte og andre relevante arbeidsområder. 

Den personen vi ser for oss har utdanning som ingeniør, for eksempel innenfor bygg eller produksjon, og aller helst arbeidserfaring fra en industri- eller entreprenørbedrift. Søkere må beherske bruk av kontor- og prosjektstøtteverktøy, samt programvare for konstruksjon og modellering. Gode norsk- og engelskkunnskaper vil være til god hjelp i arbeidet, og vi vil også vektlegge gode samarbeidsevner og tilpasningsdyktighet. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø, i moderne og trivelige lokaler i industriområdet Røtet i Surnadal. 

Tiltredelse: 01.01.2018

Firma
Kvanne Industrier AS

Sted
Surna

Publisert
13.09.2017

Søknadsfrist
Snarest

Kontakt
Trond Skogseth
911 78 910

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.