Regionsdirektør

Marine Harvest søker etter ny Regiondirektør til å lede og utvikle Marine Harvest Region Nord videre i tråd med selskapets strategi og mål. Som Regionsdirektør i verdens største oppdrettsselskap har du en unik mulighet til å påvirke og gjennomføre vår strategi om bærekraftig produksjon av sunn og god mat.

Regionsdirektøren har ansvar for regionens resultat, og medarbeidere innen ferskvann, sjø, prosessering og administrasjon. I tillegg har regionsdirektøren det øverste ansvaret for HMS i regionen.

Den rette personen vil bygge videre på, og lede det gode arbeidet som er blitt gjort i Region Nord de senere år, men det forventes også at det iverksettes nye forbedrings- og innovasjonsprosjekt i tett samarbeid med organisasjonen og COO Farming Norge & Chile. Vi søker hele tiden nye og bedre måter å drive produksjon, og som Regionsdirektør er man en nøkkelpersonen i dette arbeidet.

Regionsdirektøren vil ha ansvaret for samarbeidet med offentlige myndigheter og andre næringsaktører både i region nord og i Norge generelt.

Stillingen forutsetter tett samarbeid med andre enheter i konsernet, inkludert salg og marked, oppdrett, fôr og FoU. Stillingen rapporterer til COO Farming Norge & Chile.

Kompetanse og kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen finans, ledelse, produksjon eller tilsvarende
 • Minimum 5 års ledererfaring
 • Resultat- og kommersielt orientert med evne til å ta effektive beslutninger
 • Svært gode engelskkunnskaper, muntlig og skriftlig
 • Gode organisasjons-, samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Sterke resultater fra tidligere lederstillinger

Vi tilbyr:

 • En utfordrende og spennende stilling i verdens ledende lakseselskap
 • En mulighet til å være med å skape fremtidens sjømatindustri
 • Et dynamisk arbeidsmiljø
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Konkurransedyktig lønn, forsikring og pensjon.

Arbeidssted for stillingen er ved Region Nord’s kontor i Sandnessjøen, men utstrakt reisevirksomhet må påregnes.

Kandidater til stillingen må kunne identifisere seg med våre selskapsverdier «Passion-Change-Trust-Share», og ønske å bidra til vår visjon “Leading the blue revolution”. 

For mer informasjon om stillingen kan det tas kontakt med:
COO Farming Chile and Norway Per-Roar Gjerde +47 90761705
Global HR Director Anne Lorgen Riise +47 21562459

Søknadsfrist er 25 August 2017.  

Firma
Marine Harvest

Sted
Sandnessjøen

Publisert
04.08.2017

Søknadsfrist
25.08.2017

Kontakt
Per-Roar Gjerde
+47 90761705

Kontakt
Anne Lorgen Riise
+47 21562459

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.