Tilsynsmedarbeider (rådgiver/seniorrådgiver)

Havbrukssatsing 2017 - Vil du jobbe med internkontroll og tilsyn av oppdrettsanlegg?

Region Nord Kyst- og havbruksseksjonen har ledig stilling som tilsynsmedarbeider (rådgiver/seniorrådgiver) innenfor akvakulturtilsyn og planarbeid med kontorplass i Hammerfest.

Medarbeideren skal både gjennomføre kontroller ute på oppdrettsanleggene og etterfølgende saksbehandling på kontoret, og vil bli en viktig del av tilsynsteamet i regionen. Du vil også bli en del av etatens landsdekkende tilsynsapparatet kjennetegnet ved et sterkt kollegialt felleskap med stor bredde i kompetanse og erfaring. En del reisevirksomhet må påregnes.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og gjennomføre tilsyn med vekt på internkontroll, miljø og biomasse
 • Gjennomføre inspeksjoner etter konkrete hendelser (primært rømming av fisk)
 • Foreta oppfølgende saksbehandling (rapportering, reaksjoner med mer) etter gjennomførte tilsynsoppdrag
 • Det må påregnes arbeid med etatens oppgaver knyttet til arealbruk i kystsonen

Kvalifikasjoner

 • Høyere teknisk, biologisk eller annen relevant utdanning. Særlig gode kandidater med fagbrev/relevant yrkesfaglig utdanning vil kunne bli vurdert.
 • Relevant kunnskap om eller erfaring fra havbruksnæringen vektlegges
 • Teknisk kompetanse og erfaring fra havbruksnæringen, og da spesielt fra settfiskanlegg er en fordel
 • Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig
 • Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke

Personlige egenskaper

 • Evner å arbeide selvstendig og sammen med andre.
 • God formidlings- og kommunikasjonsevne skriftlig og muntlig
 • God iakttager og ha gode analytiske evner
 • Personlig egnethet vil vektlegges

Vi tilbyr

Stilling som rådgiver/seniorrådgiver, lønnet mellom brutto kr 470.00,- til brutto kr 540.000,- pr. år avhengig av utdanning og tidligere praksis. For særlig kvalifiserte søkere kan det vurderes høyere lønn
Utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et viktig samfunnsområde, og mulighet til å påvirke utviklingen av Norge som verdens beste sjømatnasjon.
Et faglig sterkt kollegium med engasjement for norsk sjømat
Gode arbeidstidsordninger og muligheter for lån i Statens Pensjonskasse
Stillingen innebærer reisevirksomhet og den som blir tilsatt må ha førerkort for bil og kunne bruke egen bil i tjenesten. Bilgodtgjørelse etter statens satser.

For å gjenspeile mangfoldet i befolkningen ønsker vi å oppnå en balansert sammensetning av alder, kjønn og etnisitet i virksomheten. Fiskeridirektoratet har også inngått avtale om et mer inkluderende arbeidsliv.

Kontaktpersoner
Seksjonssjef Otto Andreassen, tlf: 959 12 130
Regiondirektør Gunnar Trulssen, tlf: 958 00 910

Firma
Fiskeridirektoratet

Sted
Hammerfest

Publisert
04.08.2017

Søknadsfrist
01.09.2017

Kontakt
Otto Andreassen
959 12 130

Kontakt
Gunnar Trulssen
958 00 910

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.