Salgsleder

Vi søker en som har god erfaring, og dokumentert resultat av salg av fersk og frossen fisk til Asia. Personen må også ha gode kommunikasjonsevner, hvis en kan mandarin/kantonesisk er det en fordel. Vi vil tilby en god og fast lønn, i tillegg til salgs provisjon. Fleksibel arbeidstid og en del reisevirksomhet bør påregnes. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidisielt.

Nøkkelord: Selvstendig, engasjert, målorientert, bevisst, arbeidsvillig.

Tiltredelse: 01.09.2017

Firma
Ice Seafood AS

Sted
Bergen

Publisert
16.06.2017

Søknadsfrist
Snarest

Kontakt
ALEXANDER LEO
913 66 386

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.