Selger Nord-Norge

Salgsteamet i Mørenot Aquaculture skal styrkes med en selger til å videreutvikle det viktige markedet i Nord-Norge og sørge for at våre kunder får god og profesjonell oppfølging.

Stilingens hovedoppgaver:

  • Skape gode relasjoner gjennom faglig kompetanse og tillitsvekkende adferd
  • Operativt og strategisk salgsarbeid mot store og små oppdrettere i Nord-Norge
  • Salgs- og markedsplanlegging i samarbeid med salgs- og markedssjef og våre interne lokasjoner i nord
  • Sparringspartner på faglige spørsmål og rådgiver for våre kunder

Vi ser etter deg med bakgrunn/kompetanse fra:

  • Oppdrettsnæringen og/eller leverandørindustrien
  • Service-/monteringsselskap mot oppdrettsnæringen
  • Salgserfaring
  • Teknisk interesse og kompetanse
  • Gjerne kjennskap til gjeldene ISO standard og NS9415

Som selger er du løsningsorientert og tilpasningsdyktig. Du er flink til å skape tillit og gode langsiktige relasjoner samtidig som du jobber mot salgsmål. Du mestrer å jobbe selvstendig og strukturert og med gode samarbeidsegenskaper. Du kommuniserer klart og tydelig både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Vi kan tilby en stilling hvor du vil få store muligheter til å utvikle deg personlig og faglig i et attraktivt fag miljø. Samtidig vil du få opparbeide deg et stort nettverk i en meget spennende næring som opplever bærekraftig vekst. Vi kan tilby en svært interessant arbeidsplass hos en innovativ aktør i næringen med et internasjonalt nedslagsfelt. Arbeidssted er Søvik i Haram kommune eller etter avtale. Reisevirksomhet må påregnes. Konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Yapril AS, Espen Sundgot på tlf. 913 85 786 eller Marius Halvorsen på tlf. 922 95 786, evt. salgs- og markedssjef Vibeke Hanssen på tlf. 957 31 345.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Søknad med CV sendes candidates@yapril.no innen fredag 28. april merket ”selger Nord Norge”.

Firma
Mørenot Aquaculture AS

Sted
Søvik

Publisert
18.04.2017

Søknadsfrist
28.04.2017

Kontakt
Marius Halvorsen
922 95 786

Kontakt
Espen Sundgot
913 85 786

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.