Produksjonskoordinator

Mørenot Aquaculture har ønske om å profesjonalisere og forenkle prosesser for videre vekst. Ny produksjonskoordinator vil derfor være sentral i endrings- og forbedringsprosesser de neste årene.

Stilingens hovedoppgaver:

 • Produksjonsplanlegging og koordinering mellom salg og produksjon
 • Sikre kostnadseffektiv logistikk og produksjon ihht våre kundeforpliktelser
 • Ansvar for leveringspresisjon og kvalitet i leveranser
 • Bidra til gjennomføring av produktivitetsøkende tiltak, LEAN m.m.
 • Månedsrapportering av nøkkeltall/KPIs til Supply Chain Manager
 • Avvikshåndtering og registering i kvalitetssystemet
 • Daglig drift monteringsenhet i Søvik

Vi ser etter deg med bakgrunn/kompetanse fra:

 • Høyere utdannelse, gjerne innen innkjøp, logistikk m.m.
 • Erfaring fra produksjonsplanlegging, prosjektgjennomføring og logistikk
 • Kunnskap innen relevante IKT-verktøy
 • Gjerne kjennskap til gjeldene standarder som NS9415

Vi søker deg som er analytisk, systematisk og ansvarsbevisst. Du har stort kvalitetsfokus, gjennomføringsevne og tar ansvar for levering av kvalitetsprodukter etter avtaler med kunder. Videre har du gode samarbeidsegenskaper og evner og liker å jobbe i et hektisk miljø. Da Mørenot Aquaculture har produksjon både i Norge og Spania må du kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk, engelsk og gjerne spansk.

Vi kan tilby en svært interessant og utviklende arbeidsplass hos den mest innovative aktøren i næringen med et internasjonalt nedslagsfelt. Konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Søvik i Haram kommune. Noe reisevirksomhet må påregnes. Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Yapril AS, Marius Halvorsen på tlf. 922 95786 eller Espen Sundgot på tlf. 913 85 786 .
Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Søknad med CV sendes candidates@yapril.no innen fredag 28. april merket ”Produksjonskoordinator”.

Firma
Mørenot Aquaculture AS

Sted
Søvik

Publisert
18.04.2017

Søknadsfrist
28.04.2017

Kontakt
Marius Halvorsen
922 95 786

Kontakt
Espen Sundgot
913 85 786

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.