Supply Chain Manager

Stilingens hovedoppgaver:

  • Lede ved å utvikle, strukturere og implementere Supply Chain funksjonen ansvarsområder
  • Daglig ledelse av ressurser innen funksjonene innkjøp, logistikk og produksjon
  • Overordnet ansvar og forhandling av innkjøpsavtaler i selskapet, nasjonale og internasjonale
  • Overordnet ansvar for analyser, planer og implementering av forbedringer innen ansvarsområdet

Vi ser etter deg med bakgrunn/kompetanse fra:

  • Minimum tre års ledererfaring
  • Praktisk erfaring innen Supply Chain eller innkjøp, på internasjonalt nivå
  • Erfaring fra produksjonsbedrift og internasjonalt miljø
  • Relevant utdannelse på bachelornivå eller høyere
  • Erfaring med ERP-system og andre forretningssystem

Vi søker deg som trives med ledelse og er sterk på relasjoner og mennesker. Du er analytisk og strukturert med sterk gjennomføringsevne. Du evner og trigges av å jobbe i et hektisk miljø, er resultatorientert og forhandlingsvant. Du må kunne kommunisere svært godt, både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.

Vi kan tilby en spennende, variert og nyopprettet stilling med flere utfordrende og givende oppgaver. Du vil få jobbe på en interessant og utviklende arbeidsplass hos den mest innovative aktøren i næringen med et internasjonalt nedslagsfelt. Arbeidssted er Søvik i Haram kommune. Internasjonal reisevirksomhet må påregnes. Konkurransedyktige betingelser.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Yapril AS, Espen Sundgot på tlf. 913 85786 eller Marius Halvorsen på tlf. 922 95786. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase.

Søknad med CV sendes candidates@yapril.no innen fredag 28. april merket ”Supply Chain Manager, Mørenot”.

Firma
Mørenot Aquaculture AS

Sted
Søvik

Publisert
18.04.2017

Søknadsfrist
28.04.2017

Kontakt
Espen Sundgot
913 85 786

Kontakt
Marius Halvorsen
922 95 786

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.