Fagsjef maritim

Vi har ledig stilling som

Fagsjef maritim

Fagsjef maritim er en nyopprettet stilling i Sjømat Norge. Stillingen skal bidra til at vi som organisasjon kan tilby tariffløsninger og maritim fagkompetanse til våre medlemmer innen maritim sektor. Dette omfatter brønnbåtrederier, servicefartøyrederier og andre virksomheter som er underlagt Sjøfartsdirektoratets tilsynsområde.

Den rette personen har god kjennskap til arbeidsgiverspørsmål. Du er gjerne utdannet jurist eller har bakgrunn fra HR-relatert arbeid. Du må ha god kjennskap til kravene som stilles i maritim sektor, herunder kjenne til Sjøfartsdirektoratets arbeidsfelt. Du må kunne lede krevende forhandlinger og kommer til å arbeide tett sammen med Sjømat Norges og NHOs ansatte innenfor arbeidsgiverfeltet. Du vil også få ansvar for å utvikle Sjømat Norges næringspolitiske kompetanse innenfor skipsfartområdet. Det må påregnes en del reisevirksomhet.

Kontorsted for stillingen vil fortrinnsvis være Oslo, Bergen eller Ålesund, men det kan også være aktuelt med lokalisering til våre kontorer i Tromsø eller Trondheim.

Ytterligere informasjon om stillingen kan fås hos adm. dir. i Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark, på tlf 481 27 155.

Søknad ønskes sendt elektronisk til firmapost@sjomatnorge.no.
Søknadsfrist er 17. april 2017.

Firma
Sjømat Norge

Publisert
20.03.2017

Søknadsfrist
17.04.2017

Kontakt
Geir Ove Ystmark
481 27 155

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.