Ingeniør / Sivilingeniør

Vil du være med å utvikle det risikobaserte tilsynet av havbruksnæringen?

Tilsynsseksjonen ved kyst- og havbruksavdelingen har det overordnede ansvaret for direktoratets tilsyn med driften av oppdrettsvirksomheter, og gir faglig støtte til regionenes operative tilsynsarbeid. Det er et mål for seksjonen å gjennom drøfting og faglig fordypning utvikle kunnskapsgrunnlaget vårt og omsette kunnskap til handling.

Tilsynsseksjonen har vokst raskt, og tilsatt mange nye medarbeidere med høy kompetanse. Dette gjør at medarbeidere får være med på å påvirke utviklingen av forvaltningen, og det vil være store muligheter for faglig utvikling, faglige utfordringer og læring. Arbeidsmiljøet kjennetegnes av dynamiske og offensive medarbeidere med store ambisjoner for fagfeltene de har ansvaret for. Seksjonen ønsker i større grad å jobbe i tverrfaglige grupper.

Vi kan love spennende og utfordrende oppgaver og en variert arbeidshverdag. Klikk på lenkene for fullstendig utlysingstekst og søknadsskjema.

Stillingene er fordelt slik:

•          Sivilingeniør/MSc marin teknikk

            https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/134423

•          Ingeniør - landbaserte akvakulturanlegg

            https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/134422

Søknadsfrist: 2. april 2017.

Firma
Fiskeridirektoratet

Sted
Bergen

Publisert
16.03.2017

Søknadsfrist
02.04.2017

Kontakt
Einar Brobakke
936 61 052

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.