Fiskeriutsending til Storbritannia

Storbritannia er et viktig marked for norsk sjømatnæring. Som fiskeriutsending vil du være norsk sjømatnærings representant i dette markedet, og du skal arbeide for å øke etterspørselen etter norsk sjømat.
 
Du vil stå overfor spennende utfordringer innen PR, markedsføring, markedsinnsikt og beredskap. Vi forventer at BREXIT vil innebære at det i tiden som kommer blir særlig viktig  å presentere relevante markedsanalyser.
 
For å lykkes som fiskeriutsending må du arbeide godt sammen med alle aktørene som opererer i markedet. Du må også evne å vedlikeholde og å videreutvikle vårt nettverk i Storbritannia. Rollen som fiskeriutsending krever at du arbeider både på  et strategisk og et operativt nivå.
 
Det er et krav at du har høyere utdanning og relevant erfaring.  Relevant erfaring er for eksempel salg, markedsføring, internasjonal erfaring eller kommunikasjon. Erfaring fra fiskeri- og havbruksnæringen vil være en fordel. Det kreves gode norsk og engelsk kunnskaper.  
 
Kontorsted er London. Det er en forutsetning for utestasjonering at den som ansettes er norsk statsborger og skattpliktig til  Norge. 
Stillingen er et 2-årig engasjement, med mulighet for forlengelse i inntil 3 år. 
 
Det vil bli lagt opp til en kort arbeidsperiode ved hovedkontoret i Tromsø før tiltredelse.  Det må påregnes en del reisevirksomhet. 
 
Spørsmål om stillingen kan rettes til regiondirektør for vest Europa, Christian Nordahl, mobil 911 05 688 eller HR-direktør Rigmor Abel, mobil 913 35 247.
Se ellers www.seafood.no
 

Firma
Norges Sjømatråd

Sted
London

Publisert
10.03.2017

Søknadsfrist
22.03.2017

Kontakt
Christian Nordahl
911 05 688

Kontakt
Rigmor Abel
913 35 247

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.