Havbruksrådgiver og tilsynsmedarbeidere

Fiskeridirektoratet skal styrke havbruksforvaltningen. Satsingen har fått midler over statsbudsjettet og skal følge opp iverksetting av det nye systemet for regulering av produksjonsvekst, ordningen med utviklingstillatelser og andre former for akvakulturtillatelser, samt tilsyn med dette. Forebygging og håndtering av effekter av rømming og etterlevelse av biomasseregelverket er særlig prioriterte områder for direktoratets havbrukstilsyn. Som en del av satsingen skal vi ansette 7 nye medarbeidere langs kysten.

Oppgavene er ikke like for alle stillingene, men er i hovedsak konsentrert rundt havbrukstilsyn. Felles for alle er at vi søker engasjerte og dyktige personer med ønske om å bidra til styrkingen av havbruksforvaltningen i Norge. Vi kan love spennende og utfordrende oppgaver og en variert arbeidshverdag.

Klikk på lenkene for fullstendig utlysingstekst og søknadsskjema.

Stillingene er fordelt slik:

Søknadsfrister er 26.3.17

 

Firma
Fiskeridirektoratet

Publisert
06.03.2017

Søknadsfrist
26.03.2017

Kvalitet over kvantitet - reduser mengden irrelevante søknader samtidig som du øker sjansen for å finne den rette kandidaten med de rette kvalifikasjonene. Ved å annonsere på intrafish.no kan du spare tid og krefter på din rekrutteringsprosess.

Hvorfor kan du spare tid? Våre lesere er seriøse, erfarne kandidater innen sjømatindustrien som holder seg oppdatert på bransjenytt og som har en lidenskap for bransjen. Ved å annonsere hos IntraFish Media har du størst sjanse for å nå søkere innen sjømat. Våre lesere består av ledere og beslutningstakere samt mennesker fra alle nivåer og sektorer innen næringen.

Du kan booke annonser i dag - stillingsannonser på IntraFish er meget godt lest, året rundt. Vennligst kontakt oss på eller ring oss på telefon: +47 55 21 33 00.